Jeff’s Workshop – Radionica za metal, zavarivanje i dizajn nameštaja

Radionica za obradu i zavarivanje metala Jevtić je porodični projekat nastao iz kućne radionice i naše strasti za izradom predmeta od metala.

Arhitekte su nas prepoznale kao mesto gde se njihove ideje pretvaraju u proizvod, stolicu, pisaći sto, ukrasni detalj, ili lampu, koja je kvalitetno uradjena i isporučen na vreme bez izuzetka, i zato su nam se pridružili.

Od klupe za spavaću sobu, preko ukrasne rešetke za šank, ekluzivnog kamina, pa do zaštitnih rešetki za toplotne pumpe i prodajne objekte, svaki proizvod izradjen je, bez izuzetka, sa pažnjom i prezinošču na zadovoljstvo korisnika.

Vremenom sve više smo radili za prijatelje, poznanike, komšije i dalje, na osnovu preporuka, uvek sa istim žarom i pažnjom kao da radimo za sebe i novi projekti su se redjali.

Dodjite sa Vašom idejom, malom ili velikom,  da zajedno nadjemo najboje rešenje.

Pozovite nas, pošaljite nam skicu ili fotografiju, objasnite nam šta Vam treba, zajedno ćemo odlučiti kako da to napravimo, dogovorićemo rokove, budžet, početak rada, rok za isporuku i montažu.

 

Mi se bavimo:

Projektovanjem i izradom kancelarijskog i unikatnog nameštaja, pregradnih panela za kancelarije, finih metalnih konstrukcija, bravarijom i pripadajućom galanterijom – “Od Ideje do Montaže”.

Uvek radimo za Vas nacrte u CAD-u i relizujemo projekat na osnovu ovih crteža, sečemo, oblikujemo, zavarujemo, radimo završnu obradu sve u skladu sa  CAD projektom.

Odaberite završnu obradu, boju ili plastifikaciju, ton i finiš.

Kada je u posao uklučena montaža, obilazimo mesto instalacije i snimimo situaciju, ako treba i više puta, kako bi montaža išla glatko i bila uspešna.

Grantujemo:

Mi se držimo dogovorenih rokova, zadatih finansijskih okvira i garantujemo kvalitetan rad.

Od metala možete napraviti sve:

Police, stolove, stalke, lampe, pregrade, nosače, stepenice, tremove, zastitne rešeke i ukrasne predmete. Metal je dostupan i relativno jeftin, jak i trajan i prikladan za sve namene u vašem domu, kancelariji, vašoj bašti ili parku gde odlično podnosi uticaje prirodnih faktora.

Naši kontakti su:

Jeff’s Workshop – Radionica za metal, zavarivanje i dizajn nameštaja

jeffsworkshop@myidea.rs

Kontaktirajte nas